Boerderij De Boerinn Sneeuw In De Winter

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Zomeractiviteiten Winkelwagen

Winter uitjes

Home » Winter uitjes
Kom gezellig naar de herfstboerderij van woensdag 30 oktober tot en met vrijdag 1 november! »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Het einde van het jaar begint steeds dichterbij te komen… En, wat is nou leuker dan het jaar op een feestelijke manier afsluiten samen met jouw collega’s middels een uniek winter uitje? Bij Boerderij De Boerinn zijn er diverse mogelijkheden om gezellige winteractiviteiten en evenementen te organiseren. Wij zetten onderstaand graag op een rij aan welke winterse activiteiten je allemaal kunt denken. Aan ruimte in ieder geval geen gebrek en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Winterse activiteiten

Tijdens de koude winterdagen is het bij Boerderij De Boerinn mogelijk om heel veel winterse activiteiten te ondernemen! Zo kun jij samen met je collega’s leren hoe je moet boogschieten of kleiduiven schieten, is er een ware curlingbaan, kunnen jullie in teamverband strijden met diverse indoor boerenspellen of kunnen jullie het teamgevoel versterken door samen te ontsnappen uit escaperoom De Melkput! En dat is nog niet eens alles… Laat aan je collega’s zien hoe creatief jullie zijn tijdens het melkkruk schilderen of hout graveren! In dit overzicht zie je direct welke unieke winterse activiteiten je allemaal kunt doen. Tevens zijn de activiteiten te boeken middels een arrangement. Op deze manier kun je het winter uitje compleet maken met een lunch, een diner of een hapje en een drankje. Liever zelf je uitje samenstellen? Geen enkel probleem, in overleg is bij er bij ons heel veel mogelijk.

Veel beschikbare ruimte

Boerderij De Boerinn beschikt over maar liefst elf ruimtes waarin diverse winter uitjes georganiseerd kunnen worden door jou en je collega’s. Enerzijds beschikken we over knusse en gezellige ruimtes, zoals De Grondlegger. Deze is tot 50 personen en uiterst geschikt voor een kleinschalige winter borrel, een lunch of een diner. Daarnaast hebben we bij Boerderij De Boerinn ook grote ruimtes, zoals Het Zomerhuis (tot 150 personen) of Het Karnhuis (tot 250 personen). In deze ruimtes kunnen jij en je collega’s een groot winter evenement organiseren om het einde van het jaar goed af te sluiten! Is het mooi weer en willen jullie kunnen genieten van de buitenlucht? Dan kunnen wij de buitenruimte op de boerderij omtoveren tot een gezellig evenemententerrein middels onze stretchtenten en heaters. Bekijk dit overzicht voor alle informatie over de ruimtes bij Boerderij De Boerinn.

Winters bedrijfsevenement

Winterse uitjes bij Boerderij De Boerinn


Willen jij en je collega’s het winter- of misschien zelfs wel kerstuitje groots uitpakken en een bedrijfsfeest organiseren waar een echt ‘Winter Wonderland’ tot leven komt? Door de grote hoeveelheid ruimte op onze boerderij, is het bij Boerderij De Boerinn zeker mogelijk om een groot winters bedrijfsevenement te organiseren! Zo kunnen jullie denken aan een bedrijfsfestival met foodtrucks, een kerstmarkt, het uitdelen van kerstbomen, een winter barbecue of een groot kerstdiner. Bij Boerderij De Boerinn denken wij dan ook graag met jullie mee en bieden wij de mogelijkheid om een op maat gemaakt winterfeest te organiseren. Samen met onze eventplanner bekijken we al jullie wensen en zullen wij deze zo goed mogelijk in vervulling laten komen, zodat jullie kunnen genieten van een onvergetelijk winters bedrijfsevenement. Uiteraard zijn jij en je collega’s van harte welkom om de locatie op voorhand te komen bekijken. Maak hiertoe gerust een afspraak door contact met ons op te nemen.

Genieten van een hapje en een drankje

Naast dat er allemaal gezellige winterse activiteiten georganiseerd kunnen worden, kun je natuurlijk ook een meer rustig samenzijn met een hapje en een drankje bij ons houden. Zo is het bij Boerderij De Boerinn mogelijk om samen met jouw collega’s een unieke kerst- of nieuwjaarsborrel te organiseren. Hierbij kun je kiezen uit een of meerdere ruimtes, welke door ons op een feestelijke manier aangekleed worden, en worden de hapjes en drankjes voor jullie verzorgd. De borrel kan ook uitgebreid worden met een winters diner. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook de mogelijkheid om een gezellige winter barbecue te organiseren! Hierbij zullen wij zorgen dat er genoeg terrasverwarmers zijn, zullen wij stretchtenten plaatsen en zorgen wij voor een warme, gezellige en knusse sfeer. Op deze manier kunnen jij en je collega’s het jaar gezamenlijk op een onvergetelijke manier afsluiten!

Organiseer nu alvast een kerstfeest of nieuwjaarsborrel | Boerderij De Boerinn

Winter uitje bij Boerderij De Boerinn

Willen jij en je collega’s graag een winter uitje organiseren bij Boerderij De Boerinn, maar hebben jullie nog vragen? Uiteraard zijn jullie van harte welkom op onze boerderij om alle mogelijkheden te bespreken. Ook kun je telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0348 40 12 00 of vul het contactformulier in. Wij helpen je graag verder met het organiseren van jullie unieke winter uitje!

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Houden jullie rekening met dieetwensen?

Wanneer jullie blijven eten bij De Boerinn zijn jullie dieetwensen door te geven via het ‘Dieetwensen formulier’. Wij kunnen rekening houden met een halal, vegetarisch, veganistisch, notenarm, lactosevrij, glutenvrij of koolhydraatarm dieet. Mocht u een ander dieet hebben is er contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business