Schapen op het weiland | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Zomeractiviteiten Winkelwagen

NK Schapendrijven

Home » NK Schapendrijven
Kom gezellig naar de herfstboerderij van woensdag 30 oktober tot en met vrijdag 1 november! »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus organiseert de Dutch Sheep Dog Society (DSDS) het Nederlands Kampioenschap Schapendrijven bij Boerderij De Boerinn. Tussen 7:30 en 17:30 uur zijn er doorlopend schapendrijvers met hun hond(-en) aanwezig om de schapen over het parcours te loodsen. Wil je ook komen meegenieten van dit schouwspel? Dat kan!

Bezoek aan het NK schapendrijven is gratis. Er is eten en drinken te bestellen bij het weiland en je kunt daar ook lekker zitten om te genieten van de mooie omgeving. Met mooi weer zijn er voor kinderen uiteraard ook diverse mogelijkheden om heerlijk buiten te kunnen spelen! Het is wel verplicht om je aan te melden, zodat we kunnen zorgen voor voldoende parkeergelegenheid en andere faciliteiten.

Online reserveren

Tijdens deze dagen is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een leuke activiteit of de daghap. Bekijk hier alle mogelijkheden van de Loei Goeie Vakantieweken!

Hoe werkt het NK schapendrijven?

Er zijn 2 klassen in dit Nederlands Kampioenschap, namelijk de Nursery (honden onder de 3 jaar) en Novice. Beide klassen lopen op zaterdag en zondag een kwalificatie, waarna de punten van beide dagen bij elkaar opgeteld worden. Daaruit volgen voor iedere klasse 5 finalisten, die op zondagmiddag strijden om de Dutch National titels. Ron Snoeck geeft al jaren clinics schapendrijven bij Boerderij de Boerinn. Lees hier meer over zijn passie voor het schapendrijven.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business